Höstmarknad på Instagram


Den 25-26 september blir det höstmarknad med Local femmes market på Instagram. Med dryga 70 utställare så blir det en härlig mix av olika hantverk, såsom keramik, smycken, textil, konst och så vidare. Jag kommer att ha lite olika erbjudanden som presenteras på min profil på Instagram, så se till att följa mig där så ni inte missar något.

Hur går det till?

Allt händer online på Instagram.
Alla utställare blir presenterade på @local_femmes_market där även erbjudanden och tävlingar läggs ut. På hashtagen #localfemmesmarket kommer alla utställares inlägg att hamna i ett stort flöde, men se till att titta under "senaste" för att ta del av de aktuella inläggen. Hittar man något som intresserar går man in på den utställarens Instagramprofil och handlar där. Hos mig kommer du kunna handla både genom att skicka ett meddelande (och betala med Swish) och genom min webshop. MEN vissa erbjudanden gäller inte i webshopen.

Jag hoppas ni är sugna på marknad, ska bli superkul!